Welkom bij iTX BouwConsult B.V.

voor de particuliere opdrachtgever

iTX BouwConsult heeft als specialisme bouwadvies en dienstverlening rondom bouw en gebouwen. Van planontwikkeling naar schetsontwerpen tot en met de uitvoering van projecten. iTX BouwConsult werkt met een enthousiast team van ervaren ingenieurs, bouwkundigen en architecten die samen met u tot oplossingen komen.

Particulier

Particuliere opdrachtgevers kunnen rekenen op de ondersteunende diensten van iTX BouwConsult, van schetsontwerp tot met de uitvoering staan wij voor u klaar met vakkundig bouwadvies.


Waar werken wij?

kaart van nederland

iTX BouwConsult werkt door heel Nederland, klik op de kaart om te zien waar wij al opdrachten hebben uitgevoerd.


SloopBouwAdvies

Kopers van oude woningen staan nogal eens voor het dilemma: 'zal ik het huis slopen en nieuw bouwen of renoveren?' Wat is goedkoper en wat is verstandiger op langere termijn...
Meer...

slopen of nieuw bouwen

Energiezuinige woningen

iTX BouwConsult heeft de nodige ervaring met passiefhuizen, nul energiewoningen, energiezuinige huizen.
Meer...

Twee-onder-een kapper

Bezonningsstudie

Bezonningsstudies zijn niet meer weg te denken bij nieuwbouw. Daarbij speelt de bezonningsstudie namelijk steeds meer een cruciale rol. Zowel voor de particulier...
Meer...

schetsontwerp

Bouwkundige diensten

iTX BouwConsult levert een breed scala aan bouwkundige diensten voor professionele opdrachtgevers en particulieren. Ons adviesterrein bestrijkt onder andere: bouwkostenadvies, bouwkundig tekenwerk, en bouwbegeleiding.


Bouwbegeleiding

Bouwers worden steeds professioneler. Toch blijkt dat bouwbegeleiding door een onafhankelijk partij absolute noodzaak is...
Meer...


QuickScan Bouwkosten

Loep

Om particulieren met bouwplannen nog sneller van dienst te kunnen zijn introduceert iTX BouwConsult de Quick Scan Bouwkosten. Op basis van summiere schetsen zijn wij al in staat om een behoorlijke precieze uitspraak te doen over de bouwkosten.
Meer over de QuickScan Bouwkosten...


Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Particulieren nemen het heft in eigen hand. Geen voorgekookte bouwplannen waar ze zich niet meer in herkennen maar eigen zelfstandige ontwerpen. iTX BouwConsult adviseert CPO projecten...
Meer...


Onafhankelijke BouwPlanCheck

Bouwplancheck

Met de onafhankelijke BouwPlanCheck geef je je bouwplannen een extra check voordat je echt gaat bouwen. zo voorkom je later teleurstellingen.

BouwPlanCheck...

Schetsontwerpen

We staan er niet vaak bij stil maar schetsontwerpen vormen nog steeds de basis van ieder project, ondanks alle digitale snufjes die tot onze beschikking staan.
Meer...