Niets is zo natuurlijk voor de mens als bouwen.

Bouwen zit de mens in de genen. Als kleine kinderen stapelen we blokjes op elkaar, spelen in een zandbak en maken daar mooie zandkastelen. Later komen de eerste stevige lego huisjes uit onze handen, weer later worden boomhutten getimmerd. Voor de mens een natuurlijke drang. Bouwen in zijn puurste vorm.

bouwadvies

In de werksfeer maar ook prive kom je vroeg of later in aanraking met de bouw. Of bedrijfsmatig wordt er iets gebouwd of je gaat zelf bouwen. De bouw is voor velen een fascinerende wereld, met onbegrensde mogelijkheden, met machtige bouwmachine, met arrogante architecten, met bevlogen bouwvakkers. Maar voor velen is de bouw ook een redelijk gesloten en onbegrepen wereld. Waar zonder hulp de twijfel snel toe slaat.

Op iTX BouwConsult kunt u bouwen.

iTX BouwConsult is een bouw advies bureau voor particuliere en professionele opdrachtgevers. Met een schat aan ervaring is iTX BouwConsult een baken van rust in de woelige wereld van de bouw, waar je op kunt vertrouwen. Wij adviseren de particulier bij de bouw van zijn vrijstaande huis, de woningbouwvereniging bij de renovatie van een woonwijk tot de directie van een High Tech bedrijf voor hun huisvesting. Steeds weer is onze persoonlijke benadering de basis van een duurzame samenwerking bij het bouwen.

Voor iTX BouwConsult geldt: "Bouwen is vertrouwen"

Bouwen is mensenwerk, immers ieder project groot of klein draait om de opdrachtgever. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en ervaar onze ervaring op het gebied van bouwen. Leer onze projecten kennen en weet dat bouwen bij ons in veilige handen is.