Wie zijn wij

Komen, zien en luisteren: oplossen is ons doel.

- Ir. Robert A. Albers

iTX BouwConsult is een onafhankelijk bouwkundig bureau van waaruit wij adviseren en diensten verlenen rondom bouw en gebouwen. U komt ons tegen in alle facetten van het ontwerp- en bouwproces: van planontwikkeling en schetsontwerpen tot bouwbegeleiding en bouwkostenbewaking. Met een enthousiast team van ervaren ingenieurs, bouwkundigen, architecten en adviseurs komen wij tot een oplossing voor ieder probleem.

Vaak fungeert iTX naast de bouwkundige werkzaamheden ook als een mediator: wij verbinden de verschillende partijen in de bouw om een oplossing te vinden voor de opdrachtgever. Wij luisteren, vragen en communiceren. Wij denken innovatief en ‘out-of-the-box’. Op deze manier zijn we in staat om de wensen van de opdrachtgever te realiseren.

Onze missie

Voor ons staat het belang van de opdrachtgever op de hoogste plaats. Voor zijn probleem gaan wij op zoek naar de oplossing. Voor opdrachtgevers is de bouwwereld vaak maar moeilijk te begrijpen. Wij willen de schakel zijn. Met ons team van deskundigen en onze connecties in alle hoeken van de bouwwereld zijn wij in staat mensen te verbinden en ideeën te realiseren.