QuickScan Bouwkosten 2.0

Snel inzicht in de haalbaarheid van je bouwplannen met de QuickScan Bouwkosten.
iTX BouwConsult zegt: Altijd doen!

Op basis van een schetsplan een QuickScan

Bouwkosten controle per m2 en m3

Als je bezig bent met de eerste ontwerpen dan wil je weten of je met een haalbaar bouwplan bezig bent of dat het toch een luchtkasteel blijkt te zijn. QuickScan Bouwkosten van iTX BouwConsult biedt nu de logische oplossing om supersnel inzicht te krijgen in de bouwkosten van je nieuwbouwhuis. Een stap die je altijd moet doen!

Particuliere opdrachtgever kiest voor de QuickScan Bouwkosten

Je kunt nog zo verliefd worden op een bouwplan, maar als je het niet kunt betalen dan houdt alles gelijk op. De hedendaagse particuliere opdrachtgever wil daarom in een vroeg stadium inzicht in de bouwkosten. Dat geeft de opdrachtgever de ruime mogelijkheid om zijn plannen bij te sturen en controle te houden over het totale bouwproject. Met de QuickScan Bouwkosten heeft iTX BouwConsult een instrument ontwikkeld waar met beperkte gegevens, zoals eenvoudige schetsen of tekeningen, al een zeer betrouwbaar beeld van de bouwkosten gegeven kan worden.

Waarom een QuickScan?

Bouwen is op zich een complex proces. Voor veel opdrachtgevers is het de eerste keer dat ze kennis maken met de mores van de bouwwereld. Een wereld die voor veel buitenstaanders maar moeilijk te doorgronden is en waarbij, voor je het weet meerwerk je om de oren vliegt. Als opdrachtgever wil je juist controle over je bouwproject en al helemaal over de bouwkosten. En dat valt niet mee als je zelf volkomen leek op dat terrein bent. Natuurlijk kun je je behelpen met een schatting van de bouwkundige kosten, door te gaan werken met een kuubprijs (m3), of een prijs per m2, maar tja, dat is en blijft een getal met een grove onzekerheid. Gelukkig heeft iTX BouwConsult nu de QuickScan Bouwkosten ontwikkeld. Een rekenmethodiek gebaseerd op de elementenbegrotingsmethodiek. Hiermee ontstaat een zuiver beeld van de bouwkosten.

De QuickScan Bouwkosten is bedoeld voor opdrachtgevers met bouwplannen die al iets op papier hebben staan. Een schets van de plattegrond waarop duidelijk is te zien welke ruimten het huis bevat is al een goed begin. Als ook al een beeld van de gevels aanwezig is dan is dat helemaal mooi.

Controleer kosten bouwplan

Hoe gaat het in zijn werk?

Vraag via dit formulier een Quickscan Bouwkosten aan. Zodra wij een aanvraag binnen hebben nemen wij contact met u op. We vragen in dat gesprek om de plattegronden en eventueel de gevels aan ons op te sturen. Na ontvangst beoordelen we of de tekeningen te gebruiken zijn voor de Quickscan. Dan gaan we aan de slag en na ongeveer 5 werkdagen is de QuickScan Bouwkosten gereed. De QuickScan Bouwkosten wordt u per mail toegestuurd.

Wat kost de QuickScan?

Met de QuickScan Bouwkosten heb je direct inzicht in de bouwkundige kosten van je ontwerp. Mocht dit niet toereikend zijn in verband met je maximale bouwbudget dan kun je met de QuickScan Bouwkosten gemakkelijk bijsturen. De prijs van de Quickscan is afhankelijk van de grootte van de woning. In onderstaande tabel worden de prijzen genoemd. De inhoud van de woning is exclusief eventuele kelder.

Grootte in m³ Prijs
0-500 € 298,00
500-750 € 353,00
750-1000 € 408,00
1000-1250 € 463,00
meer dan 1250 op aanvraag
De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Het is een kleine investering nu, maar het geeft je wel een zeker gevoel bij je bouwproject straks.

Investeer in het voortraject van je bouwplan en voorkom later grote teleurstellingen! Bestel nu de QuickScan Bouwkosten.

2018-03-G - 7.013 n

Woningconcepten Bouwkosten Bouwkundig tekenwerkEnergiezuinige huizen Bouwkosten controle Schetsontwerp
Passiefhuizen Bouwkosten Bouwkundig tekenwerk
Recreatiewoningen QuickScan Bouwkosten BouwPlanCheck
  SloopBouwAdvies  
     
     
Contact

Contactgegevens
Informatie aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak maken
Vergunningen Visualisatie OverigOmgevingsvergunning Bezonningsstudie Bouwbegeleiding
Bestemmingsplanwijziging   Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
    Technische omschrijving
Algemene voorwaarden Workshop Bouwen


Zelf je huis verbouwen
Download DNR 2011 Workshop Ontwerp Je Eigen Huis Kavelprijzen
     
iTX BouwConsult BV

Gevestigd te Rijssen
T: 0548-530 825
E: info@itx-bouwconsult.nl
Privacyverklaring

 
Inloggen...