Staalframe

Nedframe

Wandopbouw Nedframe wand:

(van buiten naar binnen)

LaagDikte
Metselwerk 100 mm     
Luchtspouw 30 mm     
Spaanplaat 19 mm     
Staalframe met Knauf Supafil isolatie 150 mm     
Dampremmende folie 0,1 mm     
Fermacell gipsplaat 12,5 mm     
    
    
    
    
    
Totale dikte312 mm

Algemene gegevens

Soort SysteemComplete woning
Leidingwerk
Rc waarde
Hogere Rc waarde mogelijk?
Prefab bouwsysteem?
Garantie op wandsysteem
Afwijkende wandafwerking mogelijk?
Alternatieve isolatie mogelijk?

Nedframe


Adresgegevens
Gerard Smuldersstraat 99
5966 NS
America
Contactgegevens
t: 085 486 3340
e: info@nedframe.nl
w: http://www.nedframe.nl/

Staalframe van Nedframe, de ideale basis voor het duurzaam en energiezuinig bouwen van uw woonhuis

Bij het bouwen met een staalframe worden staalprofielen op een computergestuurde machine op maat geproduceerd, gemonteerd tot complete gevels, wanden, vloeren en daken en op de bouwplaats samengevoegd tot een staalframecasco.
Staalframes zijn ontworpen om gecombineerd te worden met een optimaal isolatiepakket. Samen met het gebruik van alternatieve energiebronnen is een staalframehuis daarmee een uitstekende basis voor duurzaam en energiezuinig wonen.

Bouwen met staalframe staat voor een geheel nieuwe manier van bouwen. Een wijze van bouwen waarbij de oude, traditionele manier (met veel tussentijdse aanpassingen, veel bouwafval en veel tijdverlies) ingeruild wordt voor een snelle, schone en efficiënte wijze van bouwen.

Nedframe-1.jpg
Nedframe-2.jpg

Wat doen wij?

Nedframe produceert op geavanceerde machines staalframes voor het bouwen van een staalframewoning. Maar Nedframe deelt ook de kennis over staalframebouw. Adviseert architecten en aannemers over de beste manier om tot een optimaal resultaat te komen. En wijst opdrachtgevers de weg naar een energiezuinig woonhuis wat ook nog eens een keer snel gerealiseerd is.

Wij leveren de staalframes aan professionele partijen zoals bouwbedrijven en aannemers. Bij het ontwerpen van het staalframecasco werken we vanzelfsprekend nauw samen met professionals als de architect en de aannemer. Architecten en aannemers kunnen daarom altijd een beroep op ons doen. En voor de montage kunnen wij zorgen een ervaren montagebedrijf.

Duurzaam en energiezuinig bouwen heeft in steeds meer gevallen de voorkeur. Zeker ook bij particuliere opdrachtgevers. Mensen willen, vooral ook in hun woning, zichtbaar maken dat ze oog hebben voor het milieu en voor het zorgvuldig omgaan met de schaarse natuurlijke hulpbronnen.

Nedframe-3.jpg
Nedframe-4.jpg

Bezoek onze website

Via de link hiernaast kun u onze website bezoeken met nog meer informatie over ons systeem en manier van werken.