Bouwkundige bedrijfsadvisering

Routing in het bedrijf is de basis voor winstgevendheid. iTX BouwConsult heeft veel ervaring in het meedenken in bedrijfsprocessen, kortom bouwkundige bedrijfsadvisering.

Chaos

bouwkundige bedrijfsadvisering

Ieder bedrijf dat succes meemaakt groeit. Al dan niet via uitbreidingen bouwt het bedrijf zijn productie verder uit. Het gebouw waarbinnen dit gebeurd is het vaste kader. Bouwkundige dingen zitten in de weg, de productie wordt eromheen bedacht. Gaandeweg ontstaat er een chaotische warboel. Ordening ontbreekt, de productiviteit leidt duidelijk onder de vele concessies die in de tijd gedaan zijn aan het bestaande gebouw.

iTX BouwConsult een ervaren adviseur

iTX BouwConsult heeft jarenlange ervaring met bedrijven, bedrijfsprocessen, logistiek en de lay-out van bedrijfscomplexen. Onze Core-Business is duidelijk bouwkundig, maar door ervaring raken wij aan het productieproces. Juist met die ervaring zijn wij instaat ons in te leven in de voor ons belangrijke kernzaken. Vanuit die kernzaken adviseren wij bedrijven, wat leidt tot vaak beperkte aanpassingen van de bestaande gebouwen. Wij vatten dat samen onder de term: bouwkundige bedrijfsadvisering. Lukt het niet meer binnen de bestaande bouwkundige schil, dan volgt een huisvestingsadvies of bedrijfsverplaatsing.

Out of the box

Ons valt steeds weer op dat juist omdat wij een andere (bouwkundige) achtergrond hebben, wij in staat zijn om praktische oplossingen aan te dragen voor onmogelijk gehouden problemen. Vreemde ogen zien meer. Onze ingenieurs/architecten achtergrond geeft ons de mogelijkheid om ‘Out of The Box‘ te denken, bouwkundige bedrijfsadvisering met een blik voorbij de horizon.

Wilt u weten wat iTX BouwConsult‘s bouwkundige bedrijfsadvisering voor uw bedrijf kan betekenen? Maak dan een afspraak met ons. In een vrijblijvend gesprek komen wij bij u op bezoek, bekijken uw werkomgeving en laten we weten toe wat wij voor u kunnen betekenen.