iTX BouwConsult introduceert de onafhankelijke BouwPlanCheck

iTX BouwConsult introduceert de onafhankelijke BouwPlanCheck. Een extra controle op het Bouwplan voordat je echt gaat bouwen.

Waarom een BouwPlanCheck?

U vertrouwd blind op uw architect of aannemer, hij heeft al zoveel plannen gerealiseerd. Bij iTX-BouwConsult zien we heel veel bouwplannen van andere partijen. Dat kunnen architecten zijn, bouwkundig tekenaars, zelfbouwers maar ook aannemers. Allemaal hebben ze het beste voor met u, maar helaas blijken er nogal wat tekortkomingen in die plannen te zitten. Tekortkomingen die, als je nog niet aan het bouwen bent, wellicht voorkomen kunnen worden.

Wat is een BouwPlanCheck?

Niets meer en niets minder dan een extra check op het bouwplan dat u wilt realiseren. De deskundigen van iTX BouwConsult (bouwkundigen en architecten) kijken naar tal van aspecten. Van hele praktische zaken zoals de draairichting van deuren, de plaatsing van kasten, de wijze waarop de plattegrond is vormgegeven, maar ook naar de afmetingen van de ruimten. U zult verbaast staan te kijken hoe vaak wij een te klein toilet ontdekken. De gevels worden ook nog eens aandachtig bestudeerd en er word gekeken naar de mogelijkheid van onderhoud.

Is een BouwPlanCheck beter dan mijn architect?

U bent vol enthousiasme bezig met het ontwerp van uw huis. De architect, ontwerper of bouwkundig tekenaar is al weken intensief met u aan het werk. Wat kan er dan in hemelsnaam mis gaan? Nou, bij iTX BouwConsult zien wij dat er dan juist heel veel mis kan gaan. Intensief ergens aan werken kan leiden tot een blindheid. En juist hier kan een onafhankelijke BouwPlanCheck fouten voorkomen. Niet gehinderd door enige voorkennis kijken de deskundige van iTX BouwConsult met een frisse kijk naar uw bouwplan. Juist dan zien je veel sneller de onvolkomenheden.

De BouwPlanCheck met de 'wel goed' garantie.

Is er nauwelijks iets op uw plan aan te merken, dan krijgt uw ontwerper van ons een pluim en u hoeft niets te betalen voor de BouwPlanCheck. Zo werk dat bij iTX BouwConsult.

Wat kost de BouwPlanCheck?

Wilt u er meer over lezen, of weten wat de BouwPlanCheck kost? klik dan hier. Voor het direct aanvragen van de onafhankelijke BouwPlanCheck klik dan hier.