Houtskeletbouw

Kingspan TEK

Wandopbouw SIP wand:

(van buiten naar binnen)

LaagDikte
Buiten pleiserwerk 10 mm     
EPS 120 mm     
TEK OSB-plaat 15 mm     
TEK PIR-isolatie 112 mm     
TEK OSB-plaat 15 mm     
Gipsplaat 12,5 mm     
    
    
    
    
    
Totale dikte285 mm

Algemene gegevens

Soort SysteemBinnenwand
Leidingwerk
Rc waarde
Hogere Rc waarde mogelijk?
Prefab bouwsysteem?Nee
Garantie op wandsysteem
Afwijkende wandafwerking mogelijk?
Alternatieve isolatie mogelijk?Nee

Kingspan TEK


Adresgegevens
Scheiweg 26
5421 XL
Gemert
Contactgegevens
t: +31 (0) 492 378 329
e: info@kingspantek.nl
w: www.kingspantek.nl

Over ons

Kingspan SIP Systems is onderdeel van Kingspan Group plc, één van Europa"s snelst groeiende fabrikanten van bouwmaterialen. Kingspan Group is opgericht in de late jaren 60 en is een beursgenoteerde groep van ondernemingen met haar hoofdkantoor in Kingscourt, County Cavan, Ierland. Kingspan Insulation kan daardoor putten uit de vele middelen en ondersteuning van een zeer gefocuste en innovatieve groep bedrijven.

De Kingspan Group heeft productie-, distributie- en commerciële activiteiten verspreid over Europa, Noord-Amerika, Australië en op andere locaties wereldwijd.

tek_product_top_image_cropBanner.jpg
lighthouse.jpg

Duurzaamheid

Kingspan Insulation heeft een lange traditie ten aanzien van duurzaamheid en verantwoordelijkheid: als een fabrikant en leverancier van isolatieproducten; als werkgever; als eigenaar van aanzienlijke stukken grond en als een belangrijk lid van haar buurtgemeenschappen. De onderneming streeft naar het overnemen en toepassen van de beste praktijken ten aanzien van duurzaamheidprincipes door te garanderen dat milieu-, sociale en economische parameters op een geïntegreerde wijze bij de uitvoering van haar activiteiten in acht worden genomen. De wijze waarop Kingspan Insulation dit doel bereikt, is weergegeven in het rapport Duurzaamheid & verantwoordelijkheid van de onderneming.

Kingspan Insulation is zich bewust van de aard van de grondstoffen die ze gebruikt en van de noodzaak om energie- en grondstoffenverbruik te optimaliseren en om vervuiling en milieuschade te voorkomen of te minimaliseren. Kingspan Insulation beschouwt het als een zaak van sociale verantwoordelijkheid om open en eerlijk te zijn over de milieugevolgen van de fabricage van haar producten. Ze erkent een volledig Milieuprofiel, gebaseerd op Life Cycle-Analyse (LCA) hierbij als het beste hulpmiddel om dit te bereiken. Kinspan Insulation was in 2002 de eerste fabrikant van isolatie om een onafhankelijk, gecertificeerd milieuprofiel uit te voeren en te publiceren voor één van haar productreeksen. Dit was opgesteld door de BRE, gebruikmakend van de BRE Milieuprofiel-methodologie. Deze methode levert Green-Guide-classificaties die kunnen worden gebruikt om credits te verdienen voor instrumenten voor milieubeoordeling voor complete gebouwen, zoals BREEAM en de Code voor duurzame woningen. Kingspan Insulation heeft doorlopende certificering behouden vanaf het moment dat ze haar eerste Milieuprofiel produceerde. De laatste certificeringresultaten zijn beschikbaar. Om die te zien kunt u de link voor Green Guide-classificering volgen.

hunts.jpg
mayfield-road.jpg

Bezoek onze website

Via de link hiernaast kun u onze website bezoeken met nog meer informatie over ons systeem en manier van werken.

Woningconcepten Bouwkosten Bouwkundig tekenwerkEnergiezuinige huizen Bouwkosten controle Schetsontwerp
Passiefhuizen Bouwkosten Bouwkundig tekenwerk
Recreatiewoningen QuickScan Bouwkosten BouwPlanCheck
  SloopBouwAdvies  
     
     
Contact

Contactgegevens
Informatie aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak maken
Vergunningen Visualisatie OverigOmgevingsvergunning Bezonningsstudie Bouwbegeleiding
Bestemmingsplanwijziging 3D Visualisatie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
    Technische omschrijving
Algemene voorwaarden Workshop Bouwen


Zelf je huis verbouwen
Download DNR 2011 Workshop Ontwerp Je Eigen Huis Kavelprijzen
     
iTX BouwConsult BV

Gevestigd te Rijssen
T: 0548-530 825
E: info@itx-bouwconsult.nl
 

 
Inloggen...