Recreatiewoningen

Bent u van plan een recreatiewoning te laten bouwen? Wilt u graag een eigen vakantiestekje in uw favoriete omgeving creëren? Erg leuk om te doen, maar toch een ingewikkelde opgave. De recreatiewoning is altijd een bijzonder ontwerp. Het heeft immers een relatief beperkte inhoud, moet tegen lage kosten gerealiseerd worden en tegelijkertijd een hoog wooncomfort hebben. Kortom, laat u goed adviseren!

Slim bouwconcept

recreatiewoning recreatiewoning recreatiewoning

Het lijkt zo eenvoudig om een vakantiewoning te ontwikkelen, maar toch komt er nog heel wat bij kijken. Meestal staat het bestemmingsplan voor recreatiewoningen slechts een beperkte inhoud toe. Variërend van 250 m3 in bijvoorbeeld de provincie Overijssel tot 300 m3 in andere provincies. Het bouwconcept moet slim uitgedacht zijn. In het ontwerp van de vakantiewoning moeten alle uitbreidingsvarianten al opgesloten zitten. De recreatiewoning moet er goed uitzien en gelijktijdig ook goedkoop te bouwen zijn. De gebruikers van de vakantiewoning willen er vaak met 4 tot 6 personen comfortabel in kunnen slapen. Tenslotte moet een recreatiewoning ook goed verhuurbaar zijn. Al met al een hele opgave!

Om u van dienst te zijn heeft iTX BouwConsult, in samenwerking met iDX Architecten, diverse vakantiewoningen als concept ontwikkeld. Van recreatiewoningen met een moderne architectuur tot recreatiewoningen met een meer traditionele uitstraling. Natuurlijk is ook een persoonlijk voor u ontworpen recreatiewoning altijd mogelijk!

Wat is nodig voor een goede vakantiewoning?

  • Een slim ontwerp
  • Goedkoop te bouwen
  • Perfecte uitstraling
  • Goed verhuurbaar zijn

iTX BouwConsult staat voor u klaar om uw ideale recreatiewoning te realiseren! Wilt u meer weten over de slimme recreatiewoning concepten van iTX BouwConsult? Of heeft u interesse in een persoonlijk, speciaal voor u, uitgedacht ontwerp? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende afspraak of aanvullende informatie!