3d Visualisatie

Kies voor een 3D visualisatie van iTX BouwConsult als je wilt dat je bouwplan gaat leven. Een Artist Impression zegt meer dan 1.000 lijntjes.

Artist Impression of 3D Visualisatie

artist impression de Biesterij Rijssen

Met een ‘Artist Impression’ of 3D visualisatie breng je een bouwplan tot leven. Een goede driedimensionale visualisatie zegt duizend keer meer dan lappen tekst of platte tweedimensionale tekeningen. Afhankelijk van het doel dat je hebt, zorgt iTX voor de perfecte oplossing op maat.

Bouwkundige tekeningen lezen?

Bouwkundige tekeningen lezen is een vak apart. Een architect die dagelijks omgaat met bouwkundige tekeningen weet precies hoe iets er in de werkelijkheid uit komt te zien. Maar de architect vormt een uitzondering. Het overgrote deel van de mensen kan absoluut geen tekening in zijn hoofd omzetten naar een duidelijk ruimtelijk plaatje. Dit geld dus ook voor heel veel particuliere opdrachtgevers.

Ben je bezig met bouwplannen, dan komen er heel veel tekeningen aan je voorbij. Of het nu om een nieuwbouw huis gaat of een fikse verbouwing. Op basis van die tekeningen wordt jij als opdrachtgever geacht belangrijke keuzes te maken. Diegene die het ontwerp gemaakt heeft zal proberen met handen en voeten jou duidelijk te maken hoe het er uit ziet. Maar of dat werkelijk zo werkt? Wij geloven van niet. Veel blijft onduidelijk, daarvoor schiet het ruimtelijk voorstellingsvermogen van veel opdrachtgevers te kort. Met een beter inzicht in je eigen bouwplannen kom je tot fundamenteel betere keuzes.

Van alle kanten

artist impression Neo-Haus

Een bouwkundige tekening omzetten naar een 3D visualisatie is een logische stap om het huis van alle kanten te bekijken. Hoe verder je zelf bent in het ontwerpproces, hoe meer er van het huis bekend is en hoe beter de Artist Impression zal lukken. Al deze gegevens leiden tot een welhaast fotorealistische Artist Impression. Je kunt nu je bouwplan echt van alle kanten bekijken. Met wat extra uren is het ook goed mogelijk om de binnenkant van de woning waarheidsgetrouw weer te geven. Je loopt als het ware door je eigen plan heen. Fascinerend en leerzaam tegelijk.

Artist Impression Light

Een Artist Impression van een woonhuis maken vraagt tijd. Alle onderdelen worden ruimtelijk ingebracht en vervolgens worden de mooie zichthoeken als plaatje gepresenteerd. Daar zijn uiteraard kosten aan verbonden. Het kan ook voorkomen dat je maar geïnteresseerd bent in een klein deel. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing waarbij je misschien alleen maar wil bekijken hoe de woonkamer eruit komt te zien. Of je wilt een erker aan je huis bouwen, daarvoor volstaat een 3D visualisatie van de voor en zijgevel. ITX BouwConsult biedt daarvoor Artist Impression Light, een goedkope oplossing voor 3D Visualisatie van een kleiner deel. Vraag hiervoor een offerte aan.

Straatbeeld

Als we een model hebben dat als basis dient voor een Artist Impression dan is het ook mogelijk om die Artist Impression te monteren in een foto van de straat waar de woning komt te staan. Dit is weliswaar iets arbeidsintensiever, maar geeft een veel beter beeld van de toekomstige situatie dan wanneer de omgeving niet meegenomen wordt. We krijgen dan een fotorealistische weergave van de geplande nieuwbouw. Dit doen we onder andere veelvuldig bij plannen die voor welstand worden gepresenteerd.

Vogelperspectief

Soms volstaat het om een huis vanaf de grond te presenteren. Maar het kan ook voorkomen dat een groter overzicht gevraagd wordt, het zogenoemde vogelperspectief. In onze programma’s zijn wij in staat om over je woning of woningen heen te vliegen als ware het een opname vanuit een drone. Hiernaast ziet u een voorbeeld hiervan.

Kies voor een 3D Visualisatie van iTX BouwConsult. Al vanaf € 395,- maken wij een schitterende Artist Impression en vanaf € 225,- een Artist Impression Light. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan!

2018-03-G - 484 p

Woningconcepten Bouwkosten Bouwkundig tekenwerkEnergiezuinige huizen Bouwkosten controle Schetsontwerp
Passiefhuizen Bouwkosten Bouwkundig tekenwerk
Recreatiewoningen QuickScan Bouwkosten BouwPlanCheck
  SloopBouwAdvies  
     
     
Contact

Contactgegevens
Informatie aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak maken
Vergunningen Visualisatie OverigOmgevingsvergunning Bezonningsstudie Bouwbegeleiding
Bestemmingsplanwijziging 3D Visualisatie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
    Technische omschrijving
Algemene voorwaarden Workshop Bouwen


Zelf je huis verbouwen
Download DNR 2011 Workshop Ontwerp Je Eigen Huis Kavelprijzen
     
iTX BouwConsult BV

Gevestigd te Rijssen
T: 0548-530 825
E: info@itx-bouwconsult.nl
Privacyverklaring

 
Inloggen...