BouwPlein Workshop Cpo Bouwkosten Tekenwerk Bouwbegeleiding

Het iTX BouwConsult BouwPlein

Bouwkosten

Wie even rondzoekt met Google ontdekt al gauw dat het moeilijk is om bouwkosten uitgedrukt in een duidelijk kengetal boven water te krijgen. Aannemers en bouwbedrijven spiegelen de bouwkosten steevast te laag voor. Vaak uitgedrukt in prijs per m3. Bij nieuwbouw projecten wordt vaak alleen de totale koopsom genoemd, inclusief kavel en huis.

iTX BouwConsult heeft een aantal tools om de bouwkosten onder controle te krijgen, zo hebben wij de Quickscan bouwkosten ontwikkeld om snel inzicht in de bouwkosten te krijgen. En kan met de SloopBouwSevice worden bepaald wat verstandig is, slopen en nieuw bouwen of verbouwen. Verder kunnen wij voor uw project de bouwkosten controle verzorgen.

Quickscan bouwkosten... Bouwkosten Controle... Bouwkosten per m²... Sloopbouwadvies...

Workshop

iTX BouwConsult heeft de workshop ‘Ontwerp je Eigen huis’ opgezet, speciaal voor iedereen die bezig is of gaat zijn met het bouwen van een eigen huis. Of dit nu een eigen ontwerp, een huis van een aannemer of een cataloguswoning is. Door het volgen van deze workshop weet je waar je op moet letten en ben je een volwaardige gesprekspartner in het verdere bouwtraject.

Binnenkort is ook de workshop 'bouwkosten onder controle' te volgen, dit zal een workshop zijn van één dagdeel voor iedereen die bezig is of van plan is een eigen huis te laten bouwen en graag meer inzicht wil in hoe bouwkosten tot stand komen, hoe te onderhandelen en wat er verder allemaal bij komt kijken.

Workshop 'Ontwerp Je Eigen Huis'...

CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)

Onder de paraplu van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap afgekort CPO, zijn in ons land diverse projecten gestart.

CPO wil zeggen dat er sprake is van meerdere particuliere opdrachtgevers die actief met bouwen bezig zijn. De ervaring leert dat hier een regisseur noodzakelijk is, een ter zake deskundige wel te verstaan. Een partij die de gemeentelijke procedures op zijn duimpje kent, om kan gaan met adviseurs en weet hoe een aannemers begroting gelezen en gecontroleerd dient te worden. Omdat er sprake is van een collectief initiatief is er ook het nodige te doen aan 'People Management'. iTX BouwConsult kent het klappen van de zweep en is de deskundige in het traject van CPO.

CPO...

Tekenwerk

De tijd dat we zomaar een bouwproject kunnen realiseren zonder iets op papier ligt ver achter ons, een bouwkundig project uitvoeren zonder een bouwtekening kan niet meer. Bouwtekeningen voorkomen dat je iets uitvoert dat eigenlijk anders had gemoeten. Ga voor een bouwkundig werk naar specialisten met bouwkundige kennis en ervaring.

iTX BouwConsult heeft jarenlange praktijk ervaring en de mensen die bouwkundige tekeningen kunnen vervaardigen. Voor particuliere projecten zoals: villabouw, vrijstaande huizen, twee onder een kappers en boerderijen, maar ook bedrijfsgebouwen, kantoren en overheidsgebouwen. Ben je geïnteresseerd in tekenwerk voor een woonhuis, bedrijfsgebouw of kantoor? Informeer dan naar onze aantrekkelijke tarieven.

Schetsontwerpen... Bouwtekeningen... BouwPlanCheck...

Bouwbegeleiding

Een goede bouwbegeleiding is de kroon op het werk van iedere opdrachtgever. Het bouwproces is voor leken een moeilijk te doorgronden iets. Toch blijkt in de praktijk dat de het bouwproces wel degelijk heel geordend loopt. Binnen dat bouwproces is de directie verantwoordelijk. iTX BouwConsult verzorgt de bouwbegeleiding van haar eigen projecten en van projecten van derden. Directievoering op een rustige en doeltreffende wijze. Hoofddoel is dat de opdrachtgever tevreden is. Niet meer en niet minder.

iTX BouwConsult heeft door jarenlange ervaring kijk op de zaak, weet waar de problemen gaan ontstaat voordat ze überhaupt zichtbaar zijn. Ook in het voortraject kunnen wij begeleiden en aansturen.

Bouwbegeleiding... Omgevingsvergunning... Bestemmingsplanwijziging...
Woningconcepten Bouwkosten Bouwkundig tekenwerkEnergiezuinige huizen Bouwkosten controle Schetsontwerp
Passiefhuizen Bouwkosten Bouwkundig tekenwerk
Recreatiewoningen QuickScan Bouwkosten BouwPlanCheck
  SloopBouwAdvies  
     
     
Contact

Contactgegevens
Informatie aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak maken
Vergunningen Visualisatie OverigOmgevingsvergunning Bezonningsstudie Bouwbegeleiding
Bestemmingsplanwijziging   Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
    Technische omschrijving
Algemene voorwaarden Workshop Bouwen


Zelf je huis verbouwen
Download DNR 2011 Workshop Ontwerp Je Eigen Huis Kavelprijzen
     
iTX BouwConsult BV

Gevestigd te Rijssen
T: 0548-530 825
E: info@itx-bouwconsult.nl
Privacyverklaring

 
Inloggen...